donderdag 24 februari 2011

Doedel / Doodle

Geïnspireerd door Marie-Jettes prachtige doedels en de doedels die ik zag verschijnen naar aanleiding van de Sketchbook Challenge, begon ik ook aan een doedel. Wat een heerlijk ontspannen werkje! Je laat je potlood/pen/stift maar gaan en er komt vanzelf wel iets. Het hoeft niet aan regels te voldoen, het hoeft niet mooi te worden, heerlijk!


De kleuren zijn jammer genoeg wat doffer dan in werkelijkheid.
Ik verkeek me wel op hoeveel tijd ik ermee bezig ben. Maar als ik mijn tekenblok en stiften op tafel laat liggen, pak ik het snel even tussendoor om wat vlakjes te vullen. Een goede manier om mijn hoofd leeg te maken. :D

Het tassenmuseum was zeer de moeite waard, maar daarover later meer!

Inspired by Marie-Jettes doodles and other doodles from the Sketchbook Challenge. I doodled my own. What a wonderfully relaxing thing to do! Just put the pen or pencil to the paper and something will come out of it. You don't have to follow any rules, it doesn't have to be beautiful, lovely!
The colours in the picture are not as vibrant as in real life, unfortunately.


The Museum of Bags and Purses was great! Later on I will tell more about that.

6 opmerkingen:

Christina Fokkema zei

LEUK!!! Op de startpagina staan hier ook filmpjes over maar dan heet het zentingles

Beth from Maine zei

I like! Lovely colors drawn in a stream of consciousness.

IngridR zei

Wat leuk!
Je hebt een leuk blog. Kom snel weer eens buurten.
Fijn weekend.

Cybele's patch zei

Vrolijke doedels Dea. Je hebt trouwens helemaal een gezellige blog.(en het is zo makkelijk om hier lijstjes bij te houden ^:^) Ik kom eens wat vaker op visite. Oh ja, een soort doedels ontstaan hier meestal tijdens lange telefoongesprekken. Ik zou ze eens moeten inkleuren, nu kras ik de vlakken in met ballpoint. Zijn het dan ook nog doedels?

Quilt Idea zei

@Christina, dankjewel, ik zal dat filmpje eens bekijken.

@Thanks, Beth. It's wonderfully relaxing.

@IngridR, leuk dat je op mijn blog langskomt! Bedankt voor de complimenten en jij ook een goed weekend.

@Cybele's Patch, haha, ja die lijstjes hè? Heerlijk! Jouw telefoondoedels zou ik zeker ook doedels noemen. Ik doe dat ook vaak als ik aan het bellen ben (of tijdens een studiedag als ik naar 'de juf' moet luisteren, foei!).

Anoniem zei

Leuke doedel Dea..Ze onstaan vanzelf he?Gewoon doorgaan en ja tijdens tel.gesprekken of kijken naar een film werkt prima.
Marrie-jette