woensdag 26 december 2012

Wat een ongelofelijk mazzelkont ben ik toch! Eerst kwam de dag voor Kerst het prachtige boek Art+Quilt binnen dat ik eerder won. Beth stuurde het me vorige week toe dus ik had het niet zo snel verwacht. Een geweldig boek waar ik al verschillende keren in heb zitten bladeren. Van dit boek kan ik nog veel leren

Maar ik ga nog meer leren want ik heb nog een giveaway gewonnen via de Fire blog: een gratis online Craftsy class naar keuze! Hoe leuk is dat? Nienke mailde me op kerstochtend dat ik de prijs in de wacht had gesleept. Zeg nou zelf, dat is toch een geweldige manier om je Kerst te beginnen?
Ik heb nog geen idee welke class ik wil maar het is al heerlijk om de site rond te kijken en te mijmeren over welke ik zal kiezen.

Gisteren gezellig Kerst gevierd met mijn familie. Zoals ik eerder schreef, heeft mijn nichtje haar eerste quiltje gemaakt: een kerstquiltje ongeveer ter grootte van een A-4'tje. Deze keer heb ik erom gedacht een foto te maken. Ik vond het zo leuk om dit samen met haar te doen!


Wat betreft de blaadjes op mijn landschapquiltje: fijn om jullie reacties te lezen. Ik heb besloten dat ik toch eerst wil proberen iets aan de kleur te doen voor ik de blaadjes vast naai. Vanochtend heb ik er een aantal geverf, in verschillende kleuren. Dat moet nog even drogen en dan ga ik naar het volgende kerstetentje. Wordt vervolgd dus!

5 opmerkingen:

Ineke zei

Ja, jij bent echt een bofkont. Ik had het ook gelezen. Gefeliciteerd hoor. Voorlopig kun je vooruit. Fijne dag nog.

Anoniem zei

Wat ontzettend leuk.
Loes

Christina zei

Ook ik had het al gelezen. Gelukkig heb je net je studie afgerond en kun je hier al je ziel en zalingheid in leggen.

Liesbeth Wessels zei

Ja jeetjes, je bent dus een echte winnaar !! Veel plezier met de boeken. groeten van liesbeth

Hannie de Beer zei

Inderdaad boffen! Gezellig al die kerstetentjes. En vooral de give away's.