maandag 22 april 2013

Tree of Life

Aan het begin van mijn 'quiltcarriere' kwam ik met een idee voor een quilt die een soort merklap van mijn leven zou worden. Ik wilde er van alles in verwerken dat voor mij belangrijk en waardevol is in mijn leven. In het midden zou een gepatchte Tree of Life komen. Zelfs de naam van deze quilt weet ik al "Geworteld".

Verder dan dit stadium ben ik echter nog niet gekomen. ;-)Nu ik de laatste tijd ineens allerlei projecten aan het afmaken ben, vind ik het niet meer zo erg dat ik nog van alles heb liggen. Ik merk nu dat de quilts vanzelf weer aan de beurt komen als ik eraan toe ben. En dan maak ik ze beter af dan ik had gekund toen ik ermee begon.

Dit project was zelfs een beetje in de vergetelheid geraakt, tot ik een vraag kreeg van mijn quiltvriendin Jacqueline (neeftje). Zij is bezig met een bloggersquilt. Ze wil van zo veel mogelijk bloggers hun favoriete blokpatroon weten. Zij maakt dan het blok en alle blokken samen worden haar bloggersquilt.

In antwoord op haar vraag heb ik haar het patroon van dit blok gestuurd. Jacqueline heeft nog wel wat patronen nodig dus het zou leuk zijn als je je favotiete blok aan haar doorgeeft. Je hoeft het blok niet zelf te maken maar haar alleen jouw favoriete blok te vertellen.

5 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Ook ik heb altijd verschillende werkjes onderhanden! Hoort ook zo vind ik. Zo kun je wat afstand nemen van een werk, waardoor je het later met hele andere ogen ziet, en nieuwe ideetjes krijgt!
Succes!

neeftje zei

Heerlijk verhaal, je blok is al verwerkt en heeft een mooi plekje in de groeiende bloggersquilt! Er zijn idd nog steeds blokjes welkom!!!!! Groetjes en tot vrijdag!

Ineke zei

Dat klopt, Soms ben je blij dat je iets niet eerder hebt afgemaakt.

Chriss-Cross zei

Wat in het vat zit, verzuurt niet! Ik schrijf al m'n quiltidee├źn op, maar heb niet de tijd om alles uit te voeren. Soms werk ik een idee uit in een maandquiltje; dat bespaart veel tijd!

Beth zei

How wonderful to do a quilt of your life. I'm anxious to see what you do!