vrijdag 12 april 2013

Godin / Goddess

Het duurde even voor ik eruit was wat de beste oplossing was en die ook had uitgevoerd. Vervolgens wilde ik deze keer goed licht hebben om een foto te maken. Nou, dat goede licht bleef lastig dus uiteindelijk toch maar een foto gemaakt en hier is 'ze' dan!

It took some time to try out the different suggestions and decide which way to go. Then I wanted to wait for the right light to take a picture but here she is!
!

Ik heb een aantal lijnen van het haar nog eens gedaan met donkerder, metallic garen. Verder heb ik in een haarlok en langs één kant van haar gezicht kraaltjes geborduurd met hetzelfde koperkleurige, plastic garen dat ik in de spiraal heb gebruikt.
I requilted some of the lines of her hair with a darker metallic thread. Furthermore, I sewed on some beads with the samen coppery plastic 'yarn' I used in the spiral.

Ik ben benieuwd wat jullie er nu van vinden!
I'd love to hear your comments!

9 opmerkingen:

Conny's-blog zei

Hij is heel mooi Dea, je hebt er zoveel energie in gestoken dat het niet anders kan. Die kraaltjes wat een idee...........liefs.Conny

Ayala Levinger zei

Prachtig!

Marrie-jette zei

Echt veel beter zo.Eigenlijk vond ik de Godin al mooi.Maar wat heeft ze toch in haar handen?

Ineke zei

Mag ik het heel eerlijk zeggen? Ik zie weinig verschil, alleen de kraaltjes dan. Persoonlijk zou ik het nog iets meer uit laten komen, maar het is jouw ding en je moet zeker doen wat jij het mooiste vindt. Sorry, maar je vroeg om een mening.

Beth zei

I'm so glad you were able to complete this. I remember when you started it (2 years ago??) I like the symbolism you used and colors but best of all you are able to work again!!

marjolijn zei

Zij is prachtig geweorden. Ik denk in het echt nog krachtiger!

Chriss-Cross zei

Ik ben het met Ineke eens; van mij mag ze ook nog wat meer naar de voorgrond komen. Ik heb je quiltwerk nog 'ns van dichtbij bekeken en dat ziet er geweldig uit!
En het is altijd moeilijk om een quilt te vangen op een foto!

Chriss-Cross zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Nienke zei

Ik vind de waterige achtergrondlap ook zo mooi, is het een watergodin? Het maakt het nog mysterieuzer, ze gaat op in de rimpeling van het water wat het eigenlijk nog mooier maakt!