woensdag 27 februari 2013

Voorbereiding masterclass Katie PM / Preperations for Katie PM's masterclass

In mei ga ik naar de masterclass van Katie PM bij DIY Textile school. Ter voorbereiding ben ik wat foto's aan het verzamelen die eventueel als basis kunnen dienen voor een ontwerp. Ik heb mijn fotomap van het weidegebied in onze regio doorgestipt en de map met foto's van onze vakantie op Tenerife. Ik was even vergeten dat ik nog zo veel mooie foto's heb. O ja, en dan ook nog een foto van de tuinhaard waar Marc en ik menig gezellige zomeravond bij hebben doorgebracht.

Het wordt nog moeilijk om te kiezen!

Come May, I'm attending a masterclass by Katie PM. I'll need a photograph as a basis for a design. So I have been going over some photos I made in recent years. Photos taken near my home (the last two), photos from our holiday on Tenerife and a picture from the outdoor fireplace Marc and I have spent many relaxing summer nights in front of.

It's going to be a tough choice!7 opmerkingen:

Chriss-Cross zei

Ik ga die workshop ook doen, maar heb nog helemaal geen tijd om er aandacht aan te besteden. Complimentje dat je ondanks je drukke leven er al mee bezig bent!

marjolijn zei

Alleen de voorbereiding is al een feestje! En ik wil ook wel naar Tenerife, als ik dat zo zie. Prachtig landschap. Zou leuk zijn als je dit in een quilt kunt overbrengen.

Ineke zei

Prachtige foto's. Lijkt me geweldig om daar iets mee te doen.

Hannie de Beer zei

Alleen al de foto's zijn het waard om mee te werken! Komt zeker goed!

Beth zei

Have fun with Katie

christina zei

Keus genoeg. Is altijd fijn. Ben heel benieuwd wat je daar gaat leren,

Pauline zei

Wat een fantastische selectie uit eigen werk, Dea, ik wens je veel plezier met deze masterclass!