vrijdag 22 februari 2013

Een leuk project! / An enjoyable project!

Bedankt voor de tips en aanmoedigingen op mijn vorige logje! Ik heb weer frisse moed nadat ik tegen jullie heb kunnen zeuren. ;-) Ik denk dat ik inderdaad toch maar een ander stofje tegen de achterkant aan doe. Dat wilde ik eerst niet omdat ik het zonde vond van het lapje, dat ik van mijn moeder kreeg (sorry, mam!). Maar van zo'n lelijke achterkant word ik ook niet blij.

Thanks for the advice and encouragements regarding yesterday's post. After whining to you all, I have renewed courage to tackle this project. 

Ik ga natuurlijk gewoon lekker verder met het stadje. Maar ik heb niet alleen daaraan gewerkt. Gisteren kon ik nog niet over mijn andere project vertellen omdat ik het nog niet had gegeven. Wat? Nou, de quilt die mijn moeder en ik samen maakten voor mijn lieve tante Coby.
Ik vond het heerlijk om te werken aan een quilt met zulke mooie stofjes en waarvan ik wist dat de ontvanger er heel bij mee zou zijn.

Mijn moeder maakte deze kant.En ik maakte deze kant.


Daarna quiltte ik hem en zette mijn moeder de bies eraan. Tot slot voegden we een hartje met "Made with love" toe.Gistermiddag hebben we de quilt aan mijn tante gegeven. Ze was er erg blij mee.

Een echt "feel good"-project!

I worked on another project as well. My mother and I made this quilt for my dear aunt Coby. My mother made the top shown in the first photo. The top in the second photo was made by me. I quilted it and my mother attached the binding.
To finish it of, we put on a little heart saying "Made with love".

My aunt really appreciated the gift and we loved making it for her. A true "feel good" project!

4 opmerkingen:

Ineke zei

En zo is iedereen weer blij.

Hannie de Beer zei

Alles weer naar ieders zin, en mooie quilt voor tante !
Leuke stofjes, past het patroon prima bij!

Beth zei

I believe that is the beauty of a handmade gift. Each step is filled with love and for me, I think of the person the entire time I am making it. You can feel that!

Nienke zei

Wat een mooi idee om dat zo samen te doen, zal zeer gewaardeerd worden!