vrijdag 21 oktober 2011

Ja, echt waar

De achterkant van mijn dronkemanspad is klaar! Het is geen kunstwerk maar goed genoeg voor een achterkant.En ik had mazzel. De ragtime die ik van mezelf moest repareren, had ik eerder al eens hersteld. Dat hoefde dus niet meer, een leuke meevaller. Van die quilt had ik nog geen foto geplaatst dus bij deze:


Toen heb ik een ander projectje opgepakt. Daar moet ik alleen nog een bies, tunnel en label aanzetten. Ik wist alleen niet goed welke stof ik voor de bies zou gaan gebruiken. Gisteren heb ik de knoop doorgehakt en morgen wil ik de bies en tunnel eraan zetten. Het tegenzomen en de label doe ik dan later.

Gisteravond heb ik nog even zitten naaien aan een blokje voor mijn "Poezen onder quilts". Ik ben dus echt weer een beetje op gang gekomen, fijn!

Bedankt voor de leuke reacties op mijn logje van donderdag. Dat stimuleert zeker weer om verder te gaan met quilten en bloggen. :-)

I finished the back for a quilt (first photo). Then I took out another quilt (second photo) which I thought I had to repair, but it turned out I'd already tackled that job and just forgot all about it. Lucky me!

Now I'm finishing another little project: putting on the binding and a label. 

And yesterday, I even took up sewing on my "Cats under quilts". So it seems like I'm really getting back into quilting and it feels great!

The responses to my blog are a great motivator to keep quilting and blogging. :-)

4 opmerkingen:

ina zei

fijn Dea dat je weer bezig bent.

Heleen zei

Lekker dat je weer je draai hebt gevonden.

Beth from Maine zei

It's like coming home to your best self. Keep it up. I love that feeling of getting back and getting things done.

Christina Fokkema zei

Kan wel zien dat jij herfstvakantie hebt gehad. Heerlijk dat er weer dingen af komen he.