donderdag 28 juli 2011

Het is geen quilten...

... maar het heeft er wel mee te maken.

Op de foto's zie je de kamer waar ik deze eerste vakantieweek hele dagen doorbreng. Er moest nog worden geschilderd (altijd een tijdrovend klusje), schoongemaakt (gemorst stucspul en bouwstof weg poetsen), gordijnen wassen (die waren ook superstoffig geworden natuurlijk) en inrichten.
Hoewel ik er tegenop zag om dit allemaal te gaan doen, vind ik het eigenlijk wel erg leuk om zo met mijn mooie atelier bezig te zijn. Zolang ik los kan laten dat ik snel klaar wil zijn en dat ik nog zo veel andere dingen wil doen, kan ik er erg van genieten.
Inmiddels schiet het lekker op. Ik moet nog wat kastdeurtjes een laatste verflaagje geven; dan is het schilderwerk klaar. Het schoonmaakwerk is ook zo goed als af dus nu kunnen we gaan inrichten. Altijd het leukste klusje!
Marc helpt me vanavond wat kasten op de juiste plaats te zetten. Dan kan ik mijn quiltspullen, die inmiddels over het hele huis verspreid zijn, een plekje gaan geven in de werkkamer.

Daarna staat er nog heel veel opruim- en schoonmaakwerk voor de rest van het huis op me te wachten. Zo'n verbouwing heeft een soort domino-effect. Maar daar denk ik nog even niet aan. Bovendien is Marc dan vrij en met z'n tweetjes hebben we dat zo voor elkaar.

Voor nu, even genieten van dat prachtige atelier-in-wording!

I'm spending the first week of the summer holiday finishing my atelier-to-be. And I'm having fun doing it!

5 opmerkingen:

Aart zei

Veel succes met de werkzaamheden, het gaat goed komen!
http://quiltaart.blogspot.com

yvon zei

Wow Dea, heerlijk dat het bijna klaar is.... Laat de inspiratie maar weer opborrelen....... Laat je ook een foto zien als alles op z'n plek staat?

Christina Fokkema zei

wow, dat is een hele grote ruimte. Wat zullen jullie hiervan genieten. En wat zal er veel moois uit jouw handen komen in zo'n prachtige kamer.

Heleen zei

Dat ziet er goed uit! Succes nog met de laatste dingen.

Beth from Maine zei

What a wonderful work space