zaterdag 9 juli 2011

Eindelijk

Eindelijk weer eens een berichtje van mij hier. Het is de laatste tijd zo druk geweest hier. En dan ook nog eens een zolder in de verbouwing... Van quilten is weinig, zeg maar niets, gekomen. Zeker nu de lessen bij Ginni zijn afgelopen (jammer genoeg).

Op zolder gaan we nu de plinten verven en dan schoonmaken en inrichten, joepie! Dan heb ik weer een werkplek. En over twee weken is het vakantie dus dan heb ik weer tijd om ook echt aan de gang te gaan.
Dat is maar goed ook want ik heb de laatste tijd stukje bij beetje jullie blogs weer gelezen (zonder te reageren, sorry, dat werd een beetje te gek met een achterstand van 300 berichten). Door jullie verhalen en foto's kriebelt het weer vreselijk om aan de gang te gaan! Inspirerend!

Maar goed, eerst het schooljaar afronden en de zolder afmaken, dan 'mag' ik weer. Tot die tijd vermaak ik me met jullie blogs en deze boeken.
Het bovenste boek heb ik via marktplaats gekocht en het onderste is nog een verjaardagscadeautje van mijn moeder (gekocht in Veldhoven).It's been a long time since my last. I've been too busy with work to leave any room for quilting, especially since my work area is still under construction. That's all coming to an end within a couple of weeks now.
In the meantime, I soothe myself (or pain myself?) with reading your inspiring blogs and these two.books. The bottom one was a present from my mother.
5 opmerkingen:

Ineke zei

Leuk dat je er weer bent. Het eerste boek heb ik ook en al veel aan gehad.

Aart zei

Fijn weer van je te horen, het 2e boek heb ik, daar wil ik nog eens mee aan de slag, een zeer inspirerend boek dat je hoofdstuk voor hoofdstuk veel plezier op zal leveren. Succes met alle werkzaamheden die nog op stapel staan!
http://quiltaart.blogspot.com

Nienke zei

Beide boeken zijn zo inspirerend dat je wel een jaar vooruit kunt als je alles gaat uitproberen :-), veel plezier!

Christina Fokkema zei

Het einde is dus in zicht met de verbouwing. Wat zal dat heerlijk zijn om daar straks te werken.

En die boeken zijn fantastisch. De eerste is echt een boek die je nooit weer weglegd. En de tweede daar kun je technieken uit halen. Dus jij verveelt je echt niet. Nu de laatste loodjes nog voor de vakantie en dan mag je aan jezelf denken.

Beth from Maine zei

I will be taking a 2 day workshop with Katie Pasquini Masopust this summer.